Här kommer lite nyheter

Tänkte idag tipsa om några plåtslagare som finns i Uppsala och även i Bålsta och i Enköping, till er som letar efter ett företag eller en firma som skulle kunna hjälpa er med detta! Det här företaget och den här firman som jag nu här idag tänkte att jag skulle tipsa er om heter så mycket som Walterholms Plåtslageri AB. Walterholms Plåtslageri AB är då alltså ett företag och ett aktiebolag som hjälper till inom det mesta som rör eller kretsar runt plåtslagning eller plåtslageri och de är verkligen otroligt duktiga och kunniga här! Jag tänker att ni får ta och kika vidare på deras hemsida här om ni känner att ni har intresset för det eller om ni letar efter just ett företag eller en firma som hjälper till inom detta ämne och denna kategori. Hemsidan finner ni här på www.walterholms.nu! Jag tycker verkligen att det är värt att ta och kika in här på hemsidan! I övrigt så skulle jag vilja säga att jag hoppas att ni har haft en helt fantastiskt och en grymt bra och mysig helg nu och att ni har hunnit att samla nya krafter och nya energier för en ny vecka! Veckorna går så himla fort nu för tiden tycker jag, vilket är skönt, men det innebär och innefattar ju dessutom även att helgerna bara susar förbi – lite för hastigt om jag får säga det själv! Men men, det är inget man kan kontrollera över! Nu kommer ju snart hösten och Halloween och jag tänkte faktiskt att jag skulle uppdatera er med en hel del nyheter som kommer då, så jag hoppas att ni håller god ton och har tålamod tills det kommer, och att ni även följer min resa nu till dess! Ha en superbra och härlig kväll, så hörs vi snart igen! Kram!