Ta hjälp med din renovering

Hejsan, jag har en vän i Vellinge som fick hjälp med en renovering och jag som bor i Simrishamn undrade om det gick bra att få hjälp av samma företag som min vän, och det gick alla tiders då det är ett företag som kan vara behjälpligt på många håll och kanter här nere i södra Skåne.

Jag och min man hade tänkt att renovera vårt kök, och det skulle behövas hjälp med allt från väggarna till de nya köksinredningarna. Jag är mycket nöjd med hur det blev och det är tack vare det som jag vill skriva det här inlägget och tipsa er alla om detta företag. Du kanske har en renovering du vill få hjälp med eller ett byggprojekt, då kan det här företaget hjälpa dig då de kan göra det allra mesta inom bygg och renovering och är mycket duktiga på det de gör. Nu ska jag berätta lite om hur köket såg ut innan vi gjorde denna renovering. Det var gröna medaljongtapeter, ja ni vet sådana där som var moderna så långt bak i tiden som på 70-talet. Det var en brun korkmatta på golvet och bruna luckor. Ett riktigt fult kök skulle jag säga även om det var funktionellt. Vi vill såklart sätta vår egen prägel på huset och inte ha den stil som tidigare ägare hade, och nu lever vi ju inte kvar på 70-talet utan så här 50 år senare så är det ett annat mode som gäller.

Jag och min man började med att riva tapeterna och det var faktiskt en del arbete, detta kunde vi göra själva men resten av jobbet fick denna byggfirma göra och resultatet är fantastiskt bra. Helt klart en byggfirma som vi vill tipsa om, och ni kan alltid kika in på deras hemsida som ni kommer till via länken här ovanför.